TV der bevæger dig

Video: Susanne i demonstration

Mens syge og andre demonstrerer på Christiansborgs Slotsplads mod aktiveringer, vil Susanne Jensen vise sin utilfredshed ved Esbjerg rådhus.

02:50

1 af 2

01:44 Luk video

Susanne Jensen er stærkt utilfreds med Esbjerg Kommunes krav til hende om at hendes arbejdsevne skal afklares med en arbejdsprøvning. På trods af, at den formentlig forværrer hendes sygdom. Hun lider af kronisk træthedssyndrom og siger, at hun har mange smerter og er nødt til at hvile sig i mange timer hver dag.

Det hende fik til at skrive et åbent brev til kommunen. Skrevet i et sarkastisk tonefald med overskriften: Undskyld jeg fik kræft

Jeg beklager på det dybeste, at jeg tog mig den uforskammethed at få kræft, og jeg beklager endnu mere, at jeg ikke kan komme mig over følgerne af kræften, operationen, kemoterapien, antistofbehandlingen og alle infektionerne som blandt andet stafylokokker i blodet.

Brevet, som den 50-årige sygemeldte esbjergenser, lagde ud på Facebook, er nu delt hele 13.000 gange.

Se og hør Susanne Jensens egen beretning - varighed 1 minut og 42 sekunder:

Her skriver hun igen i en ironisk tone: Jeg beklager kun, at jeg blev syg, og blev ramt af invaliderende sygdomme som følge af kræftbehandlingen, som gør, at jeg ikke længere er er i stand til at varetage et arbejde.

Hvad skal jeg udvikles til?

Nu vil hun sammen med andre i lignende situation demonstrere ved Esbjerg Rådhus. Som andre altså gør det på Christiansborg Slotsplads i forbindelse med Folketingets åbning.

Deltag i debatten på Facebook:

Mest sete på tvsyd.dk