Vidne til skyderi: Projektilet kunne være endt i vores stue

Hans Sinding hørte flere skud lige uden for sit vindue søndag aften. Ude på gaden blev en 23-årig mand skudt og Hans Sinding så en BMW forlade området.

- Jeg sad i sofaen og så fjernsyn, da jeg hørte skud kl. 21.30. Det hele skete jo i løbet af ti sekunder, fortæller Hans Sinding til TV SYD.

Han bor lige ud til krydset mellem Kronprinsensgade og Strandby Kirkevej, hvor skyderiet fandt sted søndag aften – to befærdede veje midt i Esbjerg.

- Jeg hørte fem – måske syv skud.

Hans Sinding forklarer, at det lød som et automatisk våben, der blev fyret af. Men han troede i første omgang, at det bare var nogle unge, der havde taget forskud på nytåret.

quote

Vi bor jo bare 10 meter fra, hvor det skete. Hvis de havde skudt i den anden retning, kunne projektilet være endt i vores stue.

Hans Sinding, vidne til skyderi i Esbjerg

- Min søn løb ovenpå for bedre at kunne se ud af vinduet. Han så en BMW, der tydeligt havde overværet skyderiet, og vi så, at den cirkulerede rundt i området bagefter, fortæller Hans Sinding.

Krydset, hvor skyderiet fandt sted, er et befærdet område. Og det skræmmer Hans Sinding, at det kan finde sted midt i Esbjerg.

- Vi bor jo bare 10 meter fra, hvor det skete. Hvis de havde skudt i den anden retning, kunne projektilet være endt i vores stue.

- Skyderier er jo sådan noget, der foregår i København. Det havde jeg ikke forestillet mig skulle ske her i Esbjerg.