TV der bevæger dig

Vidne til skyderi: Projektilet kunne være endt i vores stue

Hans Sinding hørte flere skud lige uden for sit vindue søndag aften. Ude på gaden blev en 23-årig mand skudt og Hans Sinding så en BMW forlade området.

Hans Sinding bor lige ud til det kryds, hvor skyderiet fandt sted søndag aften. Han hørte flere skud, men så ikke gerningsmændene. Foto: Thor Hedegaard

- Jeg sad i sofaen og så fjernsyn, da jeg hørte skud kl. 21.30. Det hele skete jo i løbet af ti sekunder, fortæller Hans Sinding til TV SYD.

Han bor lige ud til krydset mellem Kronprinsensgade og Strandby Kirkevej, hvor skyderiet fandt sted søndag aften – to befærdede veje midt i Esbjerg.

- Jeg hørte fem – måske syv skud.

Hans Sinding forklarer, at det lød som et automatisk våben, der blev fyret af. Men han troede i første omgang, at det bare var nogle unge, der havde taget forskud på nytåret.

Vi bor jo bare 10 meter fra, hvor det skete. Hvis de havde skudt i den anden retning, kunne projektilet være endt i vores stue.

Hans Sinding, vidne til skyderi i Esbjerg

- Min søn løb ovenpå for bedre at kunne se ud af vinduet. Han så en BMW, der tydeligt havde overværet skyderiet, og vi så, at den cirkulerede rundt i området bagefter, fortæller Hans Sinding.

Krydset, hvor skyderiet fandt sted, er et befærdet område. Og det skræmmer Hans Sinding, at det kan finde sted midt i Esbjerg.

- Vi bor jo bare 10 meter fra, hvor det skete. Hvis de havde skudt i den anden retning, kunne projektilet være endt i vores stue.

- Skyderier er jo sådan noget, der foregår i København. Det havde jeg ikke forestillet mig skulle ske her i Esbjerg. 

Læs også Vidner søges: 23-årig blev skudt, mens han sad i sin bil