TV der bevæger dig

Vildfarent vindmølletårn fjernet i lyntempo

Et vindmølletårn, der onsdag aften kom på afveje nær havnen i Esbjerg, blev fjernet på rekordtid. Efter en halv time var tårnet væk - og der er kun et par huller tilbage i cykelstien.

Vindmølletårnet gav huller i cykelstien. Foto: Tais Tulin TV SYD

Vindmølletårnet ligger nu ved siden af vejen, så biler kan passere uden problemer. Foto: Tais Tullin, TV SYD

1 af 2

En vindmølletransport væltede onsdag aften nær rundkørslen på H. E. Bluhmes Vej i Esbjerg nær havnen. I løbet af torsdag fik politiet melding om, at tårnet først ville blive fjernet natten til lørdag.

- Men folkene, som skulle bjærge det store modul var derude i aften, og de ville gerne fjerne det med det samme, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Det var forventet, at vejen skulle være spærret i flere timer, mens vindmølletårnet blev fjernet. Men efter en time var vejen åben igen.

- Der er nogle huller i cykelstien, tweetede vagtchefen ved 20-tiden. De er afmærket.

Uheldet skete onsdag aften. Torsdag morgen meddelte politiet, at vejen atter kunne passeres af biler, men cykelstien fortsat var spærret.

Der er store huller i asfalten på cykelstien på H. E. Bluhmes Vej i Esbjerg efter vindmølletårnets fald. Foto: Tais Tullin, TV SYD

Vindmølletransporten var væltet helt om på siden, da et eller andet gik galt kort før vindmølletårnet var nået frem til udskibning på Esbjerg Havn. Vindmølletårnet lå ved siden af vejen, så biler kunne passeres uden problemer.

Læs også Væltet vindmølle-transport blokerede rundkørsel nær Esbjerg Havn