TV der bevæger dig

Vindmølle spærrer vej ved Ribe

En havareret vindmølle-transport har siden 22,30-tiden mandag aften spærret for trafikken på Haderslevvej nær Damhus ved Ribe. Politiet forventer først, at vejen kan genåbnes ved middagstid tirsdag.

00:29

Vindmølle-transport har siden 22,30-tiden mandag aften spærret for trafikken på Haderslevvej nær Damhus ved Ribe. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

1 af 2

Det er et transport-beslag på blokvognen, der er brudt sammen, oplyser Syd-og Sønderjyllands Politi, der nu venter på, at en special-kran skal ankomme til ulykkesstedet og få bragt vindmøllen tilbage på sporet.

En anden vindmølle-transport holder også stille i området, da den jo heller ikke kan passere ulykkesstedet.

- Vi har fået sat skilte op på ruten, der leder bilisterne uden om uheldsstedet, oplyser vagtchef Søren Strægaard til TV SYD.

På samme strækning skete en lignende hændelse den 21. august, hvor vejen var spærret til langt op af eftermiddagen fredag den 22. august.

Vindmøllen var på vej fra Siemens fabrik i Rødekro til udskibning i Esbjerg, da uheldet skete. Det samme var tilfældet i august - og det er også samme vognmandsfirma, der står for transporten denne gang.