Vital sejr til Ribe-Esbjerg i bundstrid

Ribe-Esbjerg sikerede sig tirsdag aften en vigtig sejr i bundstriden på hjemmebane mod Mors-Thy Håndbold, som blev sendt hjem med et nederlag på 26-23.

Der var drama til sidste minut, da Ribe-Esbjerg slog Mors-Thy Håndbold med 26-23 efter 11-12 ved pausen. Kampen i Invactor Arena i Ribe bar tydeligt præg af, at den havde stor betydning for begge parter. Hele opgøret  var tæt, og det meste af kampen var der kun et eller to måls forskel på de to hold.

Det var to særdeles vigtige point og ikke mindst set i lyset af, at Nordsjælland spillede uafgjort mod Ålborg. Ribe-Esbjerg indtager med sejren en midlertidig 11. plads, som HC Midtjylland dog kan erobre tilbage, hvis de får blot et point mod Århus torsdag.

Kampen i bunden for at undgå sidstepladsen og direkte nedrykning fra herreligaen er intens - og Ribe-Esbjerg er nu to points foran Nordsjælland.