Voldsmænd anholdt

Fire anholdt for rå trampevold i Esbjerg

En 40-årig mand er fortsat bevidstløs og har kraniebrud, efter at unge værtshusgængere hoppede på hans hoved i Esbjerg. Nu er fire i alderen 18-22 år anholdt.

Meldte sig selv

Politiet har anholdt tre unge mænd og en 18-årig kvinde for et særdeles groft overfald i Esbjerg natten til tirsdag, hvor en 40-årig esbjergenser blev slået og trampet på, så han nu er indlagt med kraniebrud.

Han har ikke været ved bevidsthed siden overfaldet, og det er derfor uvist, hvilken grad af men de unges grove vold vil medføre.

To af de fire meldte kort før midnat sig selv til politiet, og kort efter kunne betjente rykke ud og anholde to andre formodede gerningsmænd i deres hjem.

Mange henvendelser

Efter overfaldet blev det voldelige firkløver efterlyst med signalement samt en beskrivelse af deres værtshusrute forud for blodrusen foran frisørforretningen Hår Galleriet på Torvegade i Esbjerg.
 
Det har ifølge politiet givet mange gode og nyttige henvendelser fra offentligheden, der i sidste ende har hjulpet sagens opklaring.
 
- Vi er ikke i tvivl om, at det er de fire, vi har ledt efter, og det er også vores klare opfattelse, at de er gerningsmændene til overfaldet, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen.

De fire vil blive krævet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør onsdag eftermiddag.