Voldsomt fald kan ikke holde Julie fra hesteryggen

For tre måneder siden faldt Julie Christensen af hesten og slog sig slemt. Men søndag var hun klar til DM i voltigering.

11-årige Julie Christensen fra Hjerting har en passion for voltigering – der kort sagt er akrobatik på hest.

Men for tre måneder siden faldt hun af hesten, da hun trænede hold-voltigering med to andre piger.  

- Da jeg kom hjem, fik jeg virkelig ondt i ryggen. Så tog vi afsted for at få det tjekket, og det viste sig så, at jeg havde brud på ryggen to steder, sagde Julie Christensen til TV SYD.

Uheldet var naturligt nok ikke noget, der behagede hendes mor Lena Christensen.

quote

Julie er ikke på nogen både bange for det, hun var bare irriteret over, at hun ikke kunne komme til træning med det samme.

Lena Christensen, mor til Julie.

- Først tænker jeg, at hun ikke skal gå til voltigering, men hun brænder så meget for sporten. Julie er ikke på nogen både bange for det, hun var bare irriteret over, at hun ikke kunne komme til træning med det samme, sagde Lena Christensen.

Søndag var Julie, til trods for en nervøs mor, for alvor tilbage på hesteryggen, da hun deltog i DM i voltigering i Esbjerg.

- Jeg er slet ikke bange for det, jeg synes bare, det er fedt at komme op på hesten igen, sagde Julie Christensen kort før starten.

Ambitionerne hos den 11-årige pige er heller ikke til at tage fejl af.

- Mit mål er at blive europamester – eller i hvert fald verdensmester, siger hun.  

Noget kunne tyde på, at Julie Christensen har noget at have ambitionerne i. Hun vandt nemlig både sølv for sin individuelle præstation og for hold – da resultatet skulle gøres op til danmarksmesterskaberne.