TV der bevæger dig

Voldsomt opgør mellem far og søn fik tragisk udgang

Det var et fysisk opgør mellem far og søn, der har udspillet sig i det rækkehus i Umanakparken i Esbjerg, hvor de begge boede. Opgøret var så voldsomt, at det fik den tragiske udgang, at den 63-årige far blev dræbt og den 21-årige søn nu sigtes for drab, da politiet søndag fandt liget ved en undersøgelse af huset.

Det er et opgør mellem far og søn, der ifølge politiet har udspillet sig i et rækkehus i Umanakparken i Esbjerg. Foto: Louise Mathilde Johnsen, TV SYD.

Søndag eftermiddag fik Syd- og Sønderjyllands Politi en henvendelse fra en borger, der undrede sig over, at det over en længere periode ikke havde været mulig at få kontakt med en 63-årig mand i Umanakparken i den nordlige del af Esbjerg.

Politiet tog straks til mandens bopæl og her fandt politiet ved en nærmere undersøgelse den 63-årige dræbt. Det er uvist i hvor lang tid den 63-årige har ligget dræbt i huset, hvor sønnen altså også boede.

- Sønnen var til stede i huset, da politiet kom til stede. Og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab. Det er mange uafklarede spørgsmål, som vi skal have fastlagt, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen til TV SYD.

Den 21-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag eftermiddag. Der er fortsat en del uafklarede omstændigheder i sagen, hvorfor politiet af efterforskningsmæssige årsager vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, der skal finde sted inden kl. 16.

Mest sete på tvsyd.dk