Vred ægtemand: Bodil kunne være død

Bodil Jørgensens mand kalder produktionsforholdene på Far til fire-filmen dybt uansvarlige.

Kritikken kommer efter den alvorlige ulykke, der ramte optagelserne ved Vadehavet til den nye Far til Fire-film.

Bodil Jørgensen sad på en traktor, der begyndte at glide, hvorved hun faldt af og blev kørt.

- Tid er penge, når man laver film, og her var produktionen så presset, at al sikkerhed blev tilsidesat. Derfor var ulykken ikke et hændeligt uheld, men derimod et udtryk for grov uagtsomhed, og det gør mig så rasende, at det ingen konsekvenser får for de ansvarlige. De kan bare køre videre i samme rille, som om intet var hændt, siger Bodil Jørgensens mand, filmfotograf Morten Søborg til Ekstra Bladet.

- I virkeligheden kunne man lige så godt have stået med to døde skuespillere ? eller fire døde børn - for der var ikke styr på nogen form for sikkerhed på den produktion. Det kan jeg jo se, for jeg ved alt om at lave film. Det har jeg gjort i 30 år ? også ude i verden ? både i USA og England, siger Morten Søborg.

- I udlandet ville det have fået alvorlige konsekvenser for produktionen, hvis nogen på grund af sløseri med sikkerheden var kommet så alvorligt til skade som Bodil. Men i Danmark kan man som her ved Far til fire-produktionen to dage efter ulykken køre videre med en ny fru Sejersen og den samme sikkerhedsgrad eller mangel på samme, siger Morten Søborg til Ekstra Bladet.

Filmens producent, Henrik Møller-Sørensen, har ikke ønsket at kommentere sagen.