Vrede Esbjerg-fans jagtede sportschef: Direktør vil uddele karantæner

Vrede Esbjerg-fans jagtede fodboldklubbens sportschef efter sejr over HB Køge. Direktør vil uddele karantæner.

En gruppe Esbjerg-fans risikerer udelukkelse og karantæne fra Esbjergs fodboldstadion efter en voldsom hændelse torsdag aften.

For selvom det for første gang i lang tid igen var muligt for publikum at indfinde sig på lægterne, så var det åbenbart ikke et glædeligt gensyn - i hvert fald ikke for en gruppe fans' vedkommende.

For efter kampen - som Esbjerg i øvrigt vandt 1-0 - brød en gruppe personer nemlig gennem afspærringer og tvang sig adgang til VIP-tribunen og siden -loungen.

Det skriver JydskeVestkysten.

Målet var, ifølge JydskeVestkystens oplysninger, at få fat i klubbens sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, som de havde sunget smædesange mod i løbet af kampen, og som nogle fans kræver fyret.

Inden det kom så vidt, blev gruppen dog stoppet af politi og kontrollører. Ingen kom til skade ved episoden.

quote

Jeg synes, det er trist og meget skuffende

Brian Bo Knudsen, direktør, EfB

EfB-direktør: - Trist og skuffende

EfB's direktør, Brian Bo Knudsen, er skuffet over fansenes opførsel, som klubben nu vil granske gennem overvågningsbilleder i forsøget på at identificere specifikke personer med henblik på karantæne fra stadion.

- Jeg synes, det er trist og meget skuffende. Vi har nu kæmpet i måneder for, at vores fans igen kan komme på stadion, og så er der desværre nogle, der bruger al deres energi på at synge smædesange og efter kampen overtræder reglerne, så vi i yderste konsekvens risikerer, at nogen kommer og siger, at vi ikke kan afvikle kampe, fordi covid-19-reglerne bliver brudt, siger Brian Bo Knudsen til JydskeVestkysten.

Esbjerg ligger på tredjepladsen i slutspillet om at rykke fra 1. division og op i Superligaen - fire point fra Silkeborg på andenpladsen, der har spillet én kamp færre.