VU-formand på Twitter: Søtrup på lavt niveau

Uroen ulmer i Venstre, efter at Esbjergs borgmester Johnny Søttrup (V) i aftes i TV SYD kaldte Lars Løkke Rasmussens vindmøllestrategi uklog og usympatisk. VU-formanden kalder nu Søtrup for plat.

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen vil genåbne energiaftalen fra 2012, der bl.a. betød, at der skal bygges havvindmøller ved Horns Rev ud for Blåvand.

Det risikerer ifølge borgmester Johnny Søtrup at koste op mod 8.000 arbejdspladser, og derfor har han beskrevet Lars Løkkes udmelding som et politisk spil, der er både uklogt og usympatisk.

Men de udtalelser falder formanden for Venstres Ungdom, Jens Husted, for brystet. På Twitter skriver han: "Er det niveauet forstår jeg hvorfor folk ikke gider kommunalpolitik".

Og det uddyber han overfor TV SYD på denne måde:

- Han (Søtrup red.) bruger et ord som usympatisk. Det er simpelthen så plat at bruge den slags udtryk. Det fordrer altså ikke nogen god debat. Det er ikke videre sagligt.

Udover Johnny Søtrups ordvalg mener VU-formanden også, at Esbjergs borgmester burde vise sig for god til at drive sognerådspolitik.

- Det er ærgerligt, at en blå borgmester ikke kan se, at det er vigtigere for hele Danmark at få ændret en dårlig rød aftale til en god blå aftale, end det er at tage hensyn til snævre lokale interesser, siger Jens Husted til TV SYD.

Fra Twitter: