Den er god nok: Johnny Madsen lancerer ny shampoo og deodorant

Musiker og maler Johnny Madsen har lavet en shampoo til 'træt og viljeløst hår' og en rock'n'roll-on-deodorant, skriver Jyllands-Posten søndag.

Den er god nok - fra den 28. oktober er det muligt at købe en kropsplejeserie i Johnny Madsens navn, det bekræfter en medarbejder hos SuperBrugsen på Fanø overfor TV SYD.

quote

Det er sjovt og vil helt sikkert blive kommenteret en masse. Vi tror, det kan have et godt salg på øen, hvor Johnny jo også bor, så derfor har vi taget en del af produkterne hjem

Bent Kruse, uddeler, SuperBrugsen, Fanø

- Det er sjovt og vil helt sikkert blive kommenteret en masse. Vi tror, det kan have et godt salg på øen, hvor Johnny jo også bor, så derfor har vi taget en del af produkterne hjem, siger brugsuddeler Bent Kruse til TV SYD.

Johnny Madsen, der i mange år har boet på Fanø, er mest kendt for sin musik, sine malerier og hos en del nok også for et ikke særlig velplejet hår. Men det skal åbenbart rådes bod på med den helt nye shampoo i eget navn, og som er beregnet til 'træt og viljeløst hår'.

Ud over hårshampooen kommer der også en flydende håndsæbe og en rock'n'roll-on-deodorant, - det bliver alt sammen muligt at købe i alle landets Kvickly-butikker og så i SuperBrugsen på Fanø.

Opdateres.