Fanø Sommercup: Politiet har travlt

Fanø Sommercup er i år større end nogensinde før i turneringens 34-årige historie. Det kan politiet også mærke.

-Der har været mere at se til end normalt til Fanø Sommercup. Om det er det gode vejr, ved jeg ikke, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands til TV SYD.

Det er både på sportspladsen, på havneområdet i Nordby og på Esbjerg-siden at politiet har været i aktion, og i løbet af aftenen og natten har politiet haft flere sager.

-Der er en del der er blevet sigtet, og det er primært efter ordensbekendtgørelsen. Det er især yngre mænd, fortæller vagtchefen.

Kvinde blev skubbet og mænd hoppede af færgen

I tidsrummet 00.00-01.30 blev en 23-årig kvinde skubbet omkuld, så hun væltede, af tre forbipasserende mænd. Det skete på en sti bag Fyrrevangen i Nordby. Kvinden søgte herefter tilflugt på en adresse på Kallesbjergvej i Nordby.

Politiet kan ikke helt finde hoved og hale i episoden, men vil meget gerne høre fra de tre mænd eller fra vidner.

På færgen fra Fanø til Esbjerg hoppede to mænd i land, inden færgen havde lagt til. Det synes politiet, ikke er en god ide.

Flere små slagsmål

På selve pladsen måtte en enkelt mand bortvises, fordi han havde været træls igennem en længere periode. Flere gange havde han opildnet til slagsmål, og til sidst fik politiet nok. Derudover var der flere andre småslagsmål mellem gæster, der ifølge vagtchefen, ?ikke var helt ædru?.

Selve fodboldturneringen startede fredag eftermiddag på Fanø og fortsætter til og med søndag. Både i går fredag og i dag lørdag vil der være fest i det store telt på sportspladsen, men det er ikke kun om aftenen, der bliver indtaget alkohol.

-Det er vist ikke vand, der er i alle drikkedunkene, mener vagtchefen.