TV der bevæger dig

Livreddere kommer til Fanø

Badegæsterne på Fanø bliver til sommer passet på af specialuddannede livreddere. Ordningen etables ved Rindby Strand fra 24. juni til 17. august.

Livredder-tårnet bliver base for de specialtrænede livreddere på Rindby Strand på Fanø. Billedet her er fra Vejers.

Fanø Kommune, Fanø Erhvervs- og Turistråd har indgået et samarbejde med TrygFonden, som i forvejen har livreddere ved 34 strande og havbade i Danmark. I sidste sæson havde livredderne over 30.000 indsatser, og af dem var 24 til personer, som var i livsfare.

? Vi har fået en god aftale med livreddere på Rindby Strand hver dag klokken 11-19. Hvis vejrguderne er med os, er der lagt op til mange sjove og sikre timer i vandet for øens beboere og mange turister, siger borgmester Erik Nørreby (V).

I TrygFonden glæder de sig også til samarbejde:

- Vores livreddere er i fuld gang med at forberede sig på sommerens udfordringer og ser frem til at skabe trygge rammer for strandens gæster, siger områdechef René Højer fra TrygFonden.

TrygFondens rød- og hvidstribede livreddertårn skal fungere som livreddernes arbejdsplads og vil indeholde alt livsvigtigt udstyr ? herunder rescueboard, hjertestarter og andet førstehjælpsudstyr.

Mest sete på tvsyd.dk