TV der bevæger dig

Ny app guider dig rundt i Nordby

En ny app der forener der moderne med det klassiske, skal give brugerne en bedre oplevelse af Nordby.

App?en, altså en applikation beregnet til en mobiltelefon eller computer, er spækket med historier om og fra Nordby på Fanø. Holdet bag har interviewet en masse mennesker, der hver især har et forhold til Nordby. Det er nu blevet til en virtuel oplevelse, brugeren enten kan få i Nordby via sin telefon eller hjemme i sofaen.

Applikationen er tiltænkt til dem, som har en forkærlighed for Fanøs største by. Holdet bag forklarer, at den er beregnet til oplevelser og ikke som vejviser.

- Vi har forsøgt at samle de historier, som er spændende og interessante og som kan leveres med et glimt i øjet. Den er lanceret til dem, som vil fordybe sig i Nordby og ikke som en turistguide, siger Jesper Kaae, der har designet app?en.

Han har i fire måneder arbejdet på app?en, som for to uger siden blev lanceret til 25 kroner. Selvom det sammenlignet med andre applikationer er en høj pris, fortæller Jesper Kaae, at der er kommet gang i salget.

Går salget som forventeligt vil Jesper Kaae udvide applikationen, så den ikke kun dækker Nordby, men også andre steder af øen.