TV der bevæger dig

Video storhitter: 14-årige Peder fortæller om fyrværkeriulykke

På kun fem dage er en video med 14-årige Peder fra Fanø set knapt 217.000 gange på facebook. Peder blev blind på det ene øje, efter at han blev ramt af en vildfaren raket.

Sikkerhedsstyrelsen har lavet en video med 14-årige Peder Gejl og hans dramatiske oplevelser sidste nytårsaften. Videoen er på kun fem dage allerede set knapt 216.000 gange.

14-årige Peder Gejl Hansen fra Fanø er blevet blind på det ene øje, har fået tinnitus og har konstant hovedpine, efter at en raket eksploderede i hovedet på ham sidste nytårsaften.

Sikkerhedsstyrelsen har nu lavet en video med Peder og hans oplevelser den skæbnesvangre nytårsaften. Videoen er siden 2. juledag set knapt 217.000 gange.

Jeg er glad for, så mange har set videoen. Jeg håber også, den vil have en positiv effekt på nogle af de unge, som dermed ser, hvad der skete med mig.

Peder Gejl Hansen, skoleelev, Fanø

- Jeg er glad for, så mange har set videoen. Jeg håber også, den vil have en positiv effekt på nogle af de unge, som ser, hvad der skete med mig, siger Peder Gejl Hansen lørdag til TV SYD. 

Se Sikkerhedsstyrelsens video med 14-årige Peder Gejl Hansen fra Fanø her. 

Nytårsaften sidste år skulle den da 13-årige Peder Gejl Hansen og hans kammerat fyre den sidste raket af. Uden varsel eksploderede den.

Sikkerhedsstyrelsen har lavet en video med 14-årige Peder Gejl og hans dramatiske oplevelser sidste nytårsaften. Videoen er på kun fem dage allerede set knapt 217.000 gange. Foto: Privat

Kammeraten slap med en skramme, fordi han havde sikkerhedsbriller på. Det havde Peder Gejl ikke, og han blev kørt med ambulance til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og blev med det samme overført til Odense Universitetshospital. 

Peder Gejl Hansen har nu tre procent syn tilbage - ”men det er bare hvidt lys”, som han selv siger. 

Læs også 14-årige Peder blev ramt af raket: Nu er han blind på det ene øje