TV der bevæger dig

En bid af Fanø rykker ind i Folketinget

Billeder fra udstillingen 'Fanø Dagbog' hænger nu på væggene hos folketingsmedlem Anders Kronborgs (S) kontor på Christiansborg.

Billedet her hænger nu på Christiansborg. Foto: Red Star Photo

Efter at have været udstillet på den danske ambassade i Berlin rykker dele af udstillingen 'Fanø Dagbog' nu videre til Folketinget. 

Her har Folketingsmedlem Anders Kronborg (S) udlånt sine kontorvægge på Christiansborg til at gøre beskueren nysgerrig på Fanøs kulturhistorie.

- Jeg synes, billederne fortæller en fantastisk historie om godt håndværk og om solidt lokalt fællesskab, siger kulturminister, Joy Mogensen (S), der torsdag besøgte udstillingen på Anders Kronborgs kontor.

Læs også Nyt kulturcenter på vej i nedlagt søfartsskole

Datidens livs-øjeblikke

Billederne i udstillingen viser moderne fotos af situationer fra øens barske hverdagshistorie.

Formålet med billederne er at tilføre nye kunstneriske vinkler på datidens “livs-øjeblikke” - både de daglige og de særlige øjeblikke. 

- Jeg synes, billederne viser, hvordan man formår at leve sammen i fællesskab og have en fællesskabsidentitet, siger Joy Mogensen (S).

Fanø Dagbog skildrer en lang række situationer, der tilsammen giver et skarpt billede af øens hverdagshistorie.   Foto: Red Star Photo

Mest sete på tvsyd.dk