Fantastiske Fællesskaber: Hjælp vikingerne fra Jels til tops

Der er 100.000 kroner på højkant, når vinderne fra hver TV 2-region dyster om at blive årets mest fantastiske fællesskab. Du kan stemme på din favorit frem til finaleshowet den 3. november.

- Det er jo kulminationen på hårdt arbejde. En fantastisk sommer vi har haft, og nogle fantastiske mennesker vi er sammen med hele tiden.

Sådan lød det fra en meget glad formand for Jels Vikingespil, Bruno Bennedsen, efter vikingespillet i slutningen af september blev kåret som årets mest fantastiske fællesskab i TV SYDs område.

Med prisen fulgte 50.000 kroner og en billet til landsfinalen, hvor vikingespillet skal konkurrere mod de øvrige syv TV 2-regionsers vindere om yderligere 100.000 kroner og titlen som årets mest Fantastiske Fællesskab.

SMS-afstemningen er i gang

Ligesom med den regionale del af projektet, så findes også landsvinderen ved en SMS-afstemning. Du kan fra mandag den 15. oktober se alle otte landsfinalister og finde deres SMS-koder her.

Man kan stemme helt frem til lørdag den 3. november, hvor alle otte TV 2-regioner viser det store finaleshow. Her bliver det afsløret, hvilket fællesskab der løber med titlen og pengepræmien. Showet begynder klokken 19.45 og vises på TV SYD+ og på livestream her

OM FANTASTISKE FÆLLESSKABER