TV der bevæger digHvem skal vinde 100.000 kroner og titlen som Årets Fantastiske Fællesskab i hele Danmark?
Det kan du nu være med til at afgøre. Stem på din favorit her – og hjælp med at sende vores egen Jels Vikingespil helt til tops!

Du stemmer via sms. Se portrætterne af alle de otte finalister, hvilket nummer du skal sms'e til og hvad du skal skrive i sms’en for at stemme.

01:48

Bagenkop – altid i bevægelse

Sms   FAN 1  til 1272


01:43

Forlev Spejdercenter

Sms   FAN 2  til 1272


02:04

Gospelkoret AmaZing

Sms   FAN 3  til 1272


01:47

Idestrup og Omegns Lokalråd

Sms   FAN 4  til 1272


01:50

Jels Vikingespil

Sms   FAN 5  til 1272


01:42

Mejrup – det nære i det store

Sms   FAN 6  til 1272


01:49

Tune IF

Sms   FAN 7  til 1272


01:51

Aalborg Garden

Sms   FAN 8  til 1272


Jels Vikingespil vandt i september 50.000 kr. og titlen som årets Fantastiske Fællesskab i TV SYDs sendeområde.
Rundt om i landet vandt syv andre fællesskaber den samme titel i deres TV 2-region.
Nu skal de otte vindere fra hele Danmark dyste mod hinanden i landsfinalen.

Afstemningen slutter under et stort fælles tv-show, der sendes live fra Kulturværftet i Helsingør d. 3. november kl. 19.45-21:00.
Du kan se showet på TV SYD+ eller streame på tvsyd.dk/live.

Det fællesskab, der løber med 1. pladsen i den landsdækkende finale, modtager Tuborgfondets og Lokale og Anlægsfondens pris på 100.000 kroner.
Det koster kun din almindelige sms taks at stemme, du kan stemme på alle de fællesskaber, du vil, men kun én gang på det samme.
Skulle to fælleskaber få lige mange stemmer, trækker vi lod.

Giv din stemme til et Fantastisk Fællesskab og vær med til at hylde alt det, vi danskere har sammen!

Hvad er Fantastiske Fællesskaber?

5. marts lancerede TV 2 Regionerne i samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden og Tuborgfondet Fantastiske Fællesskaber. Et projekt, der hylder alt det, danskerne har sammen og gør i fællesskab. Vi vil finde frem til den unikke forening eller sammenslutning, der fortjener titlen som Årets Fantastiske Fællesskab og den medfølgende pris på i alt 150.000 kroner. Under ansøgningsperioden i foråret modtog TV 2-regionerne til sammen mere end 1000 ansøgninger fra alle mulige foreninger og fællesskaber. I hver TV 2-region udvalgte en regionalt nedsat jury 10 fællesskaber.

I alt 80 fællesskaber blev nomineret på landsplan. I løbet af sommeren 2018 er der blevet produceret portrætfilm om alle de 80 fællesskaber. Portrætfilm, som skulle hjælpe dig med at vælge, hvem du vil stemme på. Filmene kunne ses på TV 2-regionernes hjemmesider, de blev delt på facebook og vist på tv. ​

I slutningen af september offentliggjorde alle TV 2-regioner, hvem der har vandt prisen i deres område. Vinderne modtager 50.000 kroner og går samtidig videre til landsfinalen, hvor vinderfællesskabet modtager yderligere 100.000 kroner. Alle i hele landet kan være med til at stemme om, hvem af de otte landsfinalister, der skal vinde. Igen vil afstemningen ske på TV 2-regionerne hjemmesider, hvor de otte finalistfilm fra hele landet vil kunne ses.

3. november afholder TV 2 Regionerne i fællesskab med Lokale- og Anlægsfonden og Tuborgfondet et nationalt prisoverrækkelsesshow, hvor Årets Fantastiske Fælleskab kåres. Det forgår i Kulturværftet i Helsingør og sendes direkte på alle TV 2 Regionernes kanaler fra kl. 19.45.

I samarbejde med


En stemme koster almindelig sms-takst. Landsfinalen afholdes 3. november og vises live på alle TV 2 regionalstationer.

Produceret af:

Kreditering

Tilrettelægger & fotograf
Charlotte Brodthagen

Produktionsassistent
Jasmin Yada

Klipper
Charlotte Brodthagen

Post-tonemester
Lars Rasmussen

Color-Grade
Tobias Bach