Borgere klar til at anmelde Danskernes Parti for racisme

TV SYDs omtale af partiets uddeling af en såkaldt Asylspray har udløst en heftig debat, og flere er nu klar til at anmelde partiet, fordi de mener, det er for groft.

Både på TV SYDs hjemmeside og ikke mindst på Facebook har historien givet masser af reaktioner. De fleste er forargede over at Danskernes Parti lørdag uddelte en Asylspray i Haderslev. En spray der er tiltænkt kvinder, der vil forsvare sig mod eksempelvis en voldtægtsmand.

Over 650 kommentarer er der søndag morgen foreløbig skrevet på TV SYDs Facebookside, og selvom der både er holdninger for og imod, så giver langt de fleste udtryk for, at uddelingen af en Asylspray går langt over stregen.

 

Blandt dem er Ellen Jespersen og Katja Khadije Chahade, der begge skriver, at de nu vil anmelde partiet for racisme.

Danskernes Parti havde valgt at uddele deres spray i Haderslev, fordi partiet mener, at der er større risiko for at blive forulempet eller voldtaget i de byer, hvor der er placeret et asylcenter.

Vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Søren Strægaard oplyser søndag formiddag til TV SYD , at de endnu ikke har modtaget nogen anmeldelse i forbindelse med uddelingen af Asylspray i Haderslev.