Nørre Snede og Ejstrupholm frygter at miste deres landbetjent

Borgerne i Nørre Snede og Ejstrupholm frygter, at de mister deres landbetjent. Grænsekontrol og terrorberedskab er så hård ved politiets ressourcer, at landbetjente flyttes til andre opgaver.

Grænsekontrol og terrorberedskab er så stor en belastning for politiets ressourcer, at kredsene nu bliver bedt om at prioritere deres indsats og vælge ting fra.

I Nørre Snede og Ejstrupholm i det nordvestlige hjørne af TV  SYDs område, risikerer det at gå ud over landbetjenten. Mange års tilstedeværelse i lokalsamfundet skal holde op. Det er i hvert fald, hvad Midt- og Vestjyllands Politis ledelse indstiller til Rigspolitiet. Først på et møde den 13. oktober skal der tages stilling til, hvor præcis der skal spares.

 

Landbetjent Viggo Nielsen, Nr. Snede, frygter, at politiet mister den nære kontakt med borgerne, når landbetjent-funktionen forsvinder.
quote

- Politiet mister den nære kontakt med borgerne

Landbetjent Viggo Nielsen, Nr. Snede

Lokalrådene i Nr. Snede og Ejstrupholm protesterer kraftigt mod planerne om at nedlægge landbetjent-funktionen i Nr. Snede. De to lokalråd har derfor indsendt et protestbrev til ledelsen i Midt- og Vestjyllands Politi og til borgmesteren og viceborgmesteren i Ikast-Brande Kommune.