Grindsted-borgere kræver handling fremfor snak

Miljøminister Lea Wermelin (S) var torsdag i samråd om oprensningen af store generationsforureninger som den i Grindsted.

Venstres folketingsmedlem Anni Matthiesen havde sammen med partifæller kaldt miljøminister Lea Wermelin (S) i samråd om oprensningen af de store generationsforureninger.

Baggrunden for indkaldelsen til samråd var regeringens finanslovsforslag for 2020, hvor der ikke er afsat yderligere midler til oprensningen af forureningerne.

quote

Slut med snak, nu skal der ske noget aktivt og ryddes op.

Susanne Mathiesen, Borgergruppen  "Ryd op efter Grindstedværket"

- Der er altså noget, der ikke hænger sammen her, når Socialdemokratiet ikke har afsat en eneste krone til oprensningen af generationsforureningerne, siger Anni Matthiesen, der jo selv bor i Krogager nær Grindsted.  

 

Miljøminister Lea Wermelin (S) vil dog have udarbejdet en plan for oprydningen, inden der kommer penge  på bordet.

I Grindsted har Susanne Mathiesen fra Borgergruppen  "Ryd op efter Grindstedværket" ikke meget til overs for dagens politiske meldinger fra Christiansborg.

- Både den tidligere og den nuværende regering bør tage ansvar og skride til handling. Slut med snak, nu skal der ske noget aktivt og ryddes op i Grindsteds undergrund, siger Susanne Mathiesen til TV SYD.