26-årig sigtet for drab løsladt – og anholdt igen

Den 26-årige mand fra Fredericia, der tirsdag blev sigtet for drabet på en 37-årig mand, er blevet løsladt. Kort efter løsladelsen blev han dog anholdt igen, - denne gang for en række indbrud.

Den 26-årige, der i går fik blev anholdte og sigtet for drabet på en 37-årig mand, er blevet løsladt.

Den 37-årige mand blev fundet død på en mark ved Håstrup mellem Kolding og Børkop mandag formiddag.

Løsladelsen skyldes, at mistankegrundlaget mod ham ikke længere kan begrunde, at anholdelsen opretholdes. Sigtelsen imod ham opretholdes dog.

Efter løsladelsen blev den 26-årige straks anholdt igen, og ved et grundlovsforhør i dag onsdag klokken 13.00 ved Retten i Kolding blev han sigtet for at have begået en række indbrud i privat beboelse.

Sydøstjyllands Politi mener, at et af indbruddene skete i forening med den 37-årige, der blev fundet død mandag, og at flere af indbruddene skete sammen med en 34-årig kvinde.

Derfor blev den 34-årige kvinde, der også kommer fra Fredericia, ligeledes fremstillet i dagens grundlovsforhør og sigtet for de nævnte indbrud og for dokumentfalsk.

Anklagemyndigheden begærede grundlovsforhøret holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen – og det fulgte retten.

Den 26-årige mand og den 34-årige kvinde blev ved grundlovsforhøret fængslet i fire uger. Ingen af de to kærede kendelsen.

Sydøstjyllands Politi efterforsker nu indbrudssagen, og der er aktuelt ikke yderligere oplysninger, som kan deles med offentligheden.