35.000 vil møde Den lille Havfrue

To måneder før premieren har 35.000 sikret sig en billet til at møde Den Lille Havfrue i enten Fredericia eller Operaen i København. Det har udløst ekstra forestillinger begge steder.

- Vi havde håbet på et godt forsalg efter succesen med Disneys Aladdin sidste år, siger teaterchef Søren Møller, Fredericia Teater. Men sagen er faktisk, at forestillingen sælger endnu hurtigere end Aladdin. Det er fantastisk at se, at danskerne virkelig har taget konceptet til sig med at se Fredericia Teaters produktioner af Disney-musicals i sommerperioden. Vi går i gang med prøverne lige rundt om hjørnet og glæder os vildt meget til at vise forestillingen for publikum.

Den Lille Havfrue er baseret på Disneys tegnefilm fra 198. Den bygger igen på det klassiske H.C. Andersen-eventyr om havfruen, der længes efter at blive en del af den jordiske verden og opgiver sin smukke stemme for at finde kærligheden på land.

Modsat Aladdin får den lille havfrue premiere i København 17. juli. Forestillingen flytter derefter til Fredericia Teater i slutningen af august.