TV der bevæger dig

Aarhus skal også nynne med på "Seebach" i foråret 2018

Fredericia Teaters nye store musical "Seebach" skal også opføres i Aarhus - nemlig i Musikhuset i april 2018.

- Jeg går rundt og kniber mig i armen i disse dage og er glad for, at det er lykkedes os at få "Seebach" til Aarhus, siger Fredericia Teaters direktør, Søren Møller. Foto: Søren Malmose

Fredericia Teaters nye store musicalsatsning "Seebach" rykker til Aarhus, inden den også skal opføres i København.

Den 21. april 2018 åbner Musikhuset Aarhus dørene for musicalen om Tommy og Rasmus - far og søn - og deres rørende historie fortalt gennem alle de store hits.

Det er ikke første gang Fredericia Teater opsætter en musical i Musikhuset Aarhus. Succesmusicalen Shu·bi·dua - The Musical - spillede for fulde sale i Musikhuset Aarhus i foråret 2016.
Shu·bi·dua - The Musical - endte med at sælge 180.000 billetter på de tre forestillingsperioder på Fredericia Teater, Østre Gasværk og i Musikhuset Aarhus.

- Jeg går rundt og kniber mig i armen i disse dage og er glad for, at det er lykkedes os at få "Seebach" til Aarhus, siger Fredericia Teaters direktør Søren Møller i en pressemeddelelse.

"Seebach" får premiere i Fredericia den 29. september næste år og spiller frem til 21. november, hvorefter den opføres i Musikhuset Aarhus i perioden 21. til 26. april 2018 og på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København fra 26. juni til 15. juli 2018.

Mere kultur