Allan S. er en moderne Klods Hans

Over 30.000 danskere har klikket Synes-godt-om på en Facebook-side, som støtter Allan Simonsen i Vild med Dans. Hans kult-status er i høj grad en moderne udgave af det elskede eventyr om Klods Hans.

Facebook siden har udløst truende, harmdirrende og grove indlæg fra folk, der vender sig imod dem, som bare stemmer på Allan Simonsen.

Men noget tyder på, at jo vredere indlæg, jo flere sms-stemmer får fodbold-ikonet.

Det fik mandag Danske Spil til at ændre sine odds på, hvem der vinder Vild med Dans. Efter de første udsendelser ville Allan Simonsen og Sophie Kruuse have givet pengene tilbage 60 gange. Nu er parrets odds de laveste - under 4,00.

Odds sat ned

Også Befsafe har sat vejlenserens odds ned - til 4,50. Betsafe har dog stadig lavere odds på Mads Laudrup eller Mette Blomsterberg som vindere.

- Allan Simonsens deltagelse i konkurrencen minder på mange måder om Klods Hans-eventyret. Han er ikke nogen god danser, men hans insisterende forsøg bliver belønnet af seerne. Det har ændret hele præmissen for programmet og dermed også for vores odds, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Ikke hjem i morgen

Og Allan Simonsen og Sophie Kruuse er sikre på, at de ikke bliver stemt hjem i morgen aften. Da en anden danser fra Vejle, skuespilleren Claes Bang, valgte at melde sig ud efter første runde, er der ingen, som skal sende ud af Vild med Dans i denne uge.

Konkurrencen fredag er i øvrigt helliget kampagnen Knæk Cancer.