TV der bevæger dig

27-årig mand varetægtsfængslet sigtet for skuddrab i Fredericia

En 27-årig mand er lørdag efter grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have dræbt en 24-årig med skud mandag eftermiddag i Fredericia.

Den varetægtsfængslede blev anholdt fredag mistænkt for drabet på en 24-årig mand i Fredericia. Foto: Ole Møller, TV SYD

Den 27-årige, der blev anholdt i IKast-området fredag eftermiddag, er også selv fra Fredericia. Det fremgår af en pressemedelelse om varetægtsfængslingen, som Sydøstjyllands Politi har udsendt.

Ved grundlovsforhøret i Retten i Horsens nægtede den 27-årige sig skyldig i drabssigtelsen, inden dommeren lukkede dørene. 

Dommeren vurderede dog, at der er et bestyrket mistankegrundlag for, at det er den 27-årige, der er gerningsmand til drabet på den 24-årige mand fra Korskærparken, og derfor blev han varetægtsfængslet i 4 uger.
 
Den 27-årige valgte at kære denne afgørelse til Vestre Landsret.

Læs også Formodet gerningsmand anholdt i drabssag

Efter skuddrabet oprettede Sydøstjyllands Politi to visitationszoner omkring boligområdet Korskærparken og omkring Fredericia midtby, som er i brug til den 25. marts.

Læs også Politichef: Visitations-zoner skal stresse de kriminelle grupper efter skuddrab

I forvejen har politiet anholdt to personer på henholdsvis 48 og 29 år, torsdag aften. De er ligeledes varetægtsfængslet i fire uger.

Mest sete på tvsyd.dk