Borgmester kræver handling nu

Det gamle stadion i Fredericia er nu i så ringe stand, at byens borgmester kalder det en skændsel, og kun giver ejeren få dage til at bringe forholdene i orden for at undgå mere hærværk.

Fredericia kommune har ifølge borgmester Thomas Banke (Venstre) adskillige gange været i kontakt med ejeren af det gamle stadion, der ligger placeret midt i byen.

- Men der er ikke sket noget, og vi har heller ikke modtaget en reaktion på det brev, som vi sendte i slutningen af februar. Her bad vi udtrykkeligt om, at der sker noget snarest, forklarer Thomas Banke i dag til TV SYD.

Frist til slutningen af ugen

Borgmesteren giver ejeren en frist til slutningen af næste uge.

- Jeg ønsker ikke at have bygninger i Fredericia, der frister unge til at begå hærværk og brandstiftelse, siger borgemster Thomas Banke.

Det gamle stadion ejes af et selskab, der drives af forretningsmanden Naveed Anwar fra Brøndby. Han købte i 2007 stadion med jenblik på at rive bygningerne ned og etablere luksuslejligheder.

Til TV SYD forklarer Naveed Anwar i dag, at hvis problemerne er så omfattende, som de bliver beskrevet, vil han aflægge stadion besøg, når han om 14 dage er færdig med sin ferie.