TV der bevæger dig

Død dykkers udstyr skal tjekkes

Dykkerudstyret, der blev brugt af den 44-årige kvinde der druknede i går i Lillebælt, skal nu undersøges. Det oplyser Fyns Politi.

Oplysningen om, at kvinden var ved at tage dykkercertifikat og gik i panik under en øvelse, er ikke rigtige. Den 44-årige var derimod en erfaren dykker. Men det er stdaig uvist, hvad der faktisk er sket under dykningen.

- Hendes makker bliver opmærksom på, at hun ikke har sit mundstykke i munden, så han sætter sit mundstykke i hendes mund, men hun trækker ikke luft fra hans flaske, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen til Fynske Mediers Radio, Klubben.

Måske et ildebefindende

Den mandlige dykker trækker den 44-årige i land ved Søbadet nær Den gamle Lillebæltsbro og ringer efter en ambulance, men kvinden er på intet tidspunkt i den periode ved bevidsthed.

- Vi ved ikke om det er udstyret, eller om hun måske har fået et ildebefindende, fortæller politiets vagtchef til Klubben.

Druknede for nylig

Den 44-årige mand, der for et par måneder siden druknede under en dykning også med udgangspunkt fra Søbadet døde formentlig også efter et ildebefindende.