TV der bevæger dig

Efter seks timer: Motorvej åben igen

Motorveje har været spærret flere steder i landsdelen lørdag formiddag, og det skaber forlænget rejsetid.

En væltet lastbil på E20 Fynske Motorvej ved Middelfart spærrede i fem timer vejen i østgående retning. Foto: Localeyes.dk

Artiklen er opdateret med seneste nyt om færdselsuheldene, billede af den væltede lastbil og information om, at motorvejene ikke længere er spærrede.  

Du skal væbne dig med tålmodighed lørdag, hvis du bevæger dig ud i trafikken. Flere steder har der været lange køer, fordi motorvejen har været spærret. 

Massive køer er der fortsat over Lillebæltsbroen i retning mod Fyn. En lastbil var væltet på E20 Fynske Motorvej mellem Middelfart og Middelfart Ø i østgående retning mellem afkørsel 58a og 58b, og motorvejen var i seks timer spærret mellem disse afkørsler.

Klik og se flere billeder på localeyes.dk.  

Afspærringen skyldtes et voldsomt uheld, hvor en lastbils dæk var eksploderet, og lastbilen lækkede diesel. Vejbanen er opløst af dieselolie, så granulat har løsnet sig. Der er derfor strøget sand ud over motorvejen, og du må kun køre 40 km/t på strækningen. 

Vejdirektoratet oplyser, at der fortsat er en massiv kø frem mod uheldsstedet, og trafikken forventes tidligst at være normal igen sidst på eftermiddagen. 

Læs også Husk baglygterne: Tæt tåge præger morgentrafikken

Flere uheld spærrede Sønderjyske Motorvej

Lørdag morgen var der også kødannelse på E45 Sønderjyske Motorvej. Her var motorvejen spærret i nordgående retning mellem Christiansfeld og Kolding S på grund af tre uheld. På nuværende tidspunkt er alle spor åbne, og ifølge Vejdirektoratet skulle der ikke længere være kø på strækningen. Tidligere på morgenen var der store forsinkelser på grund af de tre uheld. 

- Uheldene skyldes formentlig tåge. Sigtbarheden må have været meget dårlig på strækningen, siger Klaus Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. 

Sydøstjyllands Politi fortæller, at ingen af de involverede i uheldene er i livsfare. 

Klik og se mere tv på localeyes.dk.