TV der bevæger dig

Eksotisk kød går som varmt brød

Nytårsaften skal der traditionen tro lækker mad på bordet og hos en slagter i Fredericia er eksotiske specialiteter som cobra-slange, zebra og krokodille gået som varmt brød.

01:11

1 af 2

Det er kun i denne uge, at det har været muligt at købe det specielle kød til nytårsaften, og det har mange benyttet sig af. Allerede i formiddag måtte Slagter Gregersen i Fredericia melde udsolgt af det nyeste skud på stammen; cobra-slange.

- Det er jo en giftslange, så måske derfor er den gået som varmt brød. Det kan være, at nogle kvinder vil af med deres mænd eller omvendt på vej ind i det nye år, griner Frank Høeg Gregersen, ejer af Slagter Gregersen, og fortsætter:

- Ej spøg til side. Det er noget meget lækkert kød, som er svært at få fat i, så derfor har det været sjovt for mange at kaste sig over her til nytår, hvor der gerne må komme noget specielt på menuen, siger han.

Faktisk er Slagter Gergersen nærmest en zoologisk have op til nytår - også bison, zebra, krokodille og python ligger i disken sammen med de mere almindelige former for kød.

Mere kultur