TV der bevæger dig

Fartdjævel løsladt og stjal bil

Næppe var en 29-årig fartdjævel løsladt fra detentionen, før han hærgede igen, skriver Fredericia Dagblad.

Manden blev standset på motorvejen på Fyn i denne uge påvirket af medicin og alkohol. Han havde fra syd for Skærup kørt meget stærkt og slingrende i en stjålen bil og uden førerret.

Torsdag ved 11-tiden blev den 29-årige, der er fra Hanstholm, men holder til i Fredericia, løsladt fra detentionen i Vejle. Kort før klokken 14 forsøgte han så at stjæle en hvid Ford Transit varevogn i Pakhusgade i Vejle, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden nåede at bakke to meter, før ejeren kom løbende og fik manden hevet ud, fortæller vagthavende, Lars Thomsen. Biltyven var også fuld igen. Han blev sat i arresten på ny og løsladt fire timer senere. Om manden så har holdt sig i skindet siden er uvist.

Ifølge Fredericia Dagblads oplysninger er han snuppet mange gange tidligere for lignende forseelser. Lokalt senest i maj måned, hvor han stjal en bil i Kolding efter at have skræmt en dreng i bilen væk.

Drengens far var inde på en tankstation. Bilen og manden endte turen på punkterede dæk og fælge ved Børup Strand i Fredericia efter en politijagt.

Mest sete på tvsyd.dk