FC Fredericia sender Ove Pedersen til Hobro

Ove Pedersen skifter fra FC Fredericia til Superliga-klubben, Hobro IK. Han forlader stillingen i FC Fredericia med øjeblikkelig virkning.

I sommer hentede FC Fredericia den rutinerede cheftræner, Ove Pedersen, ind på en et-årig kontrakt, men efter at FC Fredericia og Superligaklubben, Hobro IK, er nået til enighed om en overgangssum, stopper Ove Pedersen i Fredericia per dags dato og tiltræder Hobro IK, skriver FC Fredericia i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne sige stort tak for den indsats Ove har leveret i FC Fredericia. Sammen med resten af holdet omkring truppen formåede Ove at sammensætte et yderst slagkraftigt mandskab, som præsterede på topniveau allerede fra første turneringskamp, siger direktør Stig Pedersen i FC Fredericia i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi er glade for de resultater, vi har hentet på banen, og selvom det har været en kort tid med Ove ved roret, har det været en fantastisk og lærerig tid for klubben. Ove har bragt en masse energi og endnu mere professionalisme ind i vores fuldtids setup, og det vil vi tage med videre herfra.

Ansvaret for træningen af truppen bliver frem til vinterpausen lagt i hænderne på Morten Dahm Kjærgaard. Det betyder også, at Morten Dahm Kjærgaard er manden i spidsen for holdet, når Lyngby Boldklub gæster Fredericia på søndag.

FC Fredericia forventer at have den nye cheftræner for klubbens Bet25 Liga-mandskab klar, når truppen samles igen i det nye år.