Fortsætter øl-strejke

Trods ledelsens udmeldinger om fyringer vælger 1100 Carlsberg-ansatte at fortsætte den strejke, der er ved at tørlægge Danmark for Carlsberg og Tuborg øl.

Krisen spidser til for den danske bryggerigigant Carlsberg.

Medarbejderne har på et stormøde mandag besluttet at fortsætte den strejke, der er ved at tørlægge Danmark for Carlsberg og Tuborg øl.

- Den eneste dialog, vi har med ledelsen, er, at vi nu ringer til dem og fortæller, at vi ikke kommer på arbejde, siger fællestillidsmand Hans Andersen.

Strejke siden 4. maj

1100 bryggeriarbejdere og chauffører fortsætter altså deres nedlæggelse af arbejdet, selvom bryggerigigantens ledelse har meldt ud, at strejken uden tvivl kommer til at koste fyringer blandt medarbejderne i Danmark,

Strejken har været i gang siden 4. maj, og det betyder, at der er ved at være udsolgt af Carlsbergs produkter i supermarkeder, på restauranter og barer landet over.

Værre og værre

- Det bliver og værre og værre dag for dag, siger Carlsbergs kommunikationsdirektør, Jens Bekke.

Fredag fik 500 strejkende lager- og produktionsmedarbejdere hos Carlsberg i Fredericia selskab af samtlige chauffører hos bryggerigiganten. Dermed har 1100 medarbejdere nu nedlagt arbejdet.

Konflikten er opstået som protest mod ledelsens udspil om nul kroner i de lokale lønforhandlinger.