Fredericia knækkede Kolding

Sport: Fredericia HK satte en stopper for KIF Koldings succes over de seneste to måneder i Jack & Jones Ligaen.

Fredericia HK hentede en overraskende 31-29-sejr over KIF Kolding på udebane i mændenes håndboldliga, Jack & Jonas Ligaen.

KIF Kolding havde før nederlaget til Fredericia HK ikke tabt siden slutningen af september. Kolding havde ellers en dårlig start på sæsonen, men kom stærkt igen, og før nederlaget til Fredericia havde KIF Kolding ikke tabt siden september.

Den stime på syv kampe uden nederlag brød bundholdet Fredericia HK onsdag aften.

Kolding gik ellers til pause med en spinkel 15-14 føring, men Kolding-træner Ingemar Linnells spillere kunne ikke følge med Fredericia i anden halvleg.

KIF Kolding var tæt på til sidst, men i stedet for en udlignende scoring øgede Fredericia til slutresultatet 31-29.

I aftenens anden kamp i Jack & Jones Ligaen spillede AaB Håndbold og Nordsjælland Håndbold uafgjort 30-30.