Fredericia skuffede mod Skive

FC Fredericia tabte onsdag aften ude mod Skive. Fredericia var ellers favoritter før kampen mod 1. divisions foreløbige tiendeplads Skive.

Efter en god sæsonstart har FC Fredericia ikke vundet de sidste tre kampe i streg. Den statistik skulle de forsøge at lave om på onsdag, da spillerne fra fæstningsbyen kørte nordpå mod 1. divisions tiendeplads, Skive.

Kampen forløb dog ikke helt, som FC Fredericia håbede på. Efter en tæt men målløs første halvleg, åbnede Skive nemlig målscoringer bare fem minutter efter pausen. Det var den unge forsvarsspiller Andres Albech, der nettede.

Og det skulle blive værre for Fredericia. Med et kvarter tilbage af kampen lukkede den yngre Mikael Uhre nemlig kampen med sin scoring til 2-0.

Med nederlaget er Fredericia på en femteplads efter 10 runder. Der er dog ikke langt til den ene oprykningsplads til Superligaen. Kun tre point er der op til førstepladsen, som Lyngby sidder på efter onsdagens resultater.