TV der bevæger dig

Fredericias erhvervsliv mærker musicalsucces

Hoteller og restauranter øger omsætningen, når Fredericia Teater gang på gang leverer musicalsucceser.

01:32

Se indslaget om musicalsuccesens effekt på Fredericias erhvervsliv.

Kirsten og Gert Nielsen tjekkede tidligere tirsdag ind på Hotel Postgården i Fredericia

1 af 2

Kirsten og Gert Nielsen tjekkede tidligere tirsdag ind på Hotel Postgården i Fredericia. Hotelophold, spisning og musical venter i fæstningsbyen. En gave fra Kirsten Nielsen til sin mand.

- Vi skal i teateret i aften og se Klokkeren fra Notre Dame. Det er en fødselsdagsgave, fortæller Kirsten Nielsen til TV SYD.

Parret fra Horsens er dog langt fra de eneste, der tager turen ind og se musical. I disse dage ringer telefonen 1500 gange om dagen på Fredericia Teater. 40.000 billetter er revet væk til Klokkeren fra Notre Dame. Og det kan de mærke i restauranten på Hotel Postgården. 

Læs også 40.000 har købt billetter til succes-musical i Fredericia

- Vi har jo vores faste gæster, men det her gør jo, at belægningsprocenten stiger, og hver gang den stiger, så er det rigtig godt, for det giver penge i kassen, siger Bent Wind, der er indehaver af Hotel Postgården i Fredericia, til TV SYD.

Hotel Postgården mærker musicalsuccesen.

Når der drysser anmelderstjerner over Fredericia teater - så regner det så at sige på restauranterne. Og parret fra Horsens nøjes ikke blot med hotel og ophold.

- Jeg har glemt en top, jeg skal have indenunder min skjorte, så jeg skal ud og købe mig en sort top, griner Kirsten Nielsen.

Når man ikke at få fingrene i billetter til Klokkeren fra Notre Dame på Fredericia Teater, kan man tage turen til København næste sommer. Her spiller Klokkeren fra Notre Dame på Det Kongelige Teater fra den 23. juni.

Mere kultur