Gå over Lillebæltsbroen - øverst oppe!

Ny turistattraktion fra maj 2015: Få et kraftigt sug i maven og en fantastisk udsigt fra den gamle Lillebæltsbro. Helt oppe fra toppen.

Sydney er verdenskendt for deres Bridgewalking på The Sydney Harbour Bridge. Herfra kan turister se byen oppefra. Nu vil Fredericia/Middelfart også på verdenskortet. Fra maj næste år bliver det muligt at få en tilsvarende oplevelse. Øverst oppe fra Den Gamle Lillebæltsbro.

Det er de to kommuner, Middelfart og Fredericia, der står bag Bridgewalking Lillebælt. Med et fælles spadestik i dag torsdag åbner borgmester Steen Dahlstrøm, Middelfart Kommune og Jacob Bjerregaard, Fredericia Kommune for den nye turistattraktion.

Den tre kilometer lange ture bliver guidet, og der er maksimum plads til 20 deltagere pr. tur. Derudover skal man være mindst 140 cm høj for at få lov at komme op på broen. Prisen bliver 249 kroner.

Det er Banedanmark, der helt ekstraordinært har givet tilladelse til, at uddannede guider må tage turister med på vandretur oppe på toppen af Den gamle Lillebæltsbro.

Se en grafisk fremstilling af, hvordan man skal gå over broen. (Varighed: 0.28 min.)

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard (soc.dem.): - Det kommer til at give overskud. (Varighed: 0.34 min.)

De to borgmestre kastede de to første spader jord for den nye turistattraktion
De to borgmestre kastede de to første spader jord for den nye turistattraktion