Gæst med højdeskræk var nr. 10.000 på broen

Sonja Svane fra Stilling ved Skanderborg har højdeskræk. Alligevel blev hun lokket med til at vandre oven på den gamle Lillebæltsbro. Bagefter blev hun fejret, for det viste sig, at hun var gæst nr. 10.000 på broen.

- Det er en meget spændende og informativ tur - skidegodt, sagde hun efter turen, der foregik ved middagstid tirsdag.

Gæst nr. 10.000 blev budt på et glas champagne og en flot buket blomster. To viceborgmestre overrakte blomsterne. Det var Ole Steen Hansen fra Fredericia og Mikkel Dragmose-Hansen fra Middelfart.

Sonja Svanes mand, Hans Peter Svane, havde inviteret, fordi han vidste, at fruen er til udfordringer. Begge var særdeles begejstrede og vil gerne anbefale turen til andre.

Kronprinsesse Mary indviede Bridgewalking den 10. maj. Nu - to måneder efter - har 16.000 købt billet til den nye attraktion, som Fredericia og Middelfart Kommuner er fælles om.

- Vi havde budgetteret med 21.000 solgte billetter i 2015. Men da vi i dag - blot 2 måneder efter åbningen - kan byde gæst nr. 10.000 velkommen og samtidig notere, at der allerede er solgt 16.000 billetter, kan vi konstatere, at folk har taget Bridgewalking til sig. Hvilket de mange positive tilbagemeldinger på Facebook også vidner om, udtaler Ole Steen Hansen, viceborgmester i Fredericia Kommune.

Ideen til Bridgewalking Lillebælt blev præsenteret af en borger i Middelfart, der havde besøgt Australien og der set, hvilken stor succes Bridgewalking var og stadig er i Sydney.

 

Fakta om Bridgewalking Lillebælt