Gik 561 km på 14 dage

10 ansatte på Jobcenter Fredercia vandt en forkælelsesweekend, fordi de på 14 dage har gået 561 km på arbejdet og i fritiden.

De ti ansatte - med arbejdsmarkedskonsulent Asger Veje som holdkaptajn - deltog som Team Go i en skridttællerkampagne i HK Midt, som omfatter hele Fyn, de fynske øer - og Fredericia.

935.131 skridt

935.131 skridt blev det helt præcist til på de 14 dage. Med en gennemsnitlig skridtlængde på 60 cm (lavt sat) bliver det til de 561 kilometer.

Den på holdet, som gik flest, nåede op på 130.000 skridt - og den, som gik mindst, rundede trods alt 51.000 skridt, fortæller Asger Veje.

Helt fantastisk!

De ti vindere skal forkæles med et weekendophold på Klinten Kursus- og konferencecenter i Rødvig på Stevns. Og Asger Veje og hans holdkammerater er jublede:

- Det er jo helt fantastisk! Nu skal vi så bare have fundet en weekend, hvor vi alle kan tage til Rørvig for at blive forkælet, siger asger Veje.

Mange skridt hver dag

- Man får virkelig øjnene op for, hvor mange eller hvor få skridt man går om dagen. For hver 10.000 skridt, vi gik, fik vi et lod i konkurrencen om hovedpræmien. Og så var vi bare så heldige, at 93 lodder var altså nok til at vinde konkurrencen.

Tre hold fra Jobcentret

Team Go var ikke det eneste hold fra Jobcentret i Fredericia, som deltog. Der var faktisk yderligere to hold fra Fredericia.

I alt nåede deltagerne i kampangen op på 130.000 kilometer ved en skridtlængde på 60 cm. Det svarer til 3,25 gange rundt om jorden .