Gratis juleaften for de, der ikke har

Barmhjertige holder gratis jul for de ubemidlede, men beder samtidigt nassere om at holde sig væk

Den 24. december er der en gratis juleaften i udsigt for socialt udsatte i Fredericia. Frivillighedscentret i byen holder juleaften med det hele - dvs. julemiddag med and, flæskesteg og ris a la mande og julegaver for de af byens borgere, som lever i en dagligdag med dårlige sociale vilkår ofte tilsat ensomhed eller tilfældige bekendtskaber.

Frivilligshedscentret opfordrer borgere i Fredericia til at give en julegave til ca. 50 kr. til gæsterne. Det er fortrinsvis mænd, som gør brug af centrets gratis juleaften.

Margit Nielsen, daglig leder, Frivillighedscentret i Fredericia, siger:

 

 

 

 

Centret afviser på forhånd nassere, altså folk, som bare synes det er skønt at slippe for selv at skulle bruge tid og penge på at holde juleaften derhjemme. Det er 12. gang at Frivillighedscentret i Fredercia holder gratis jul for dem, der ikke har andre omkring sig.

Frivillighedscenter Fredericia, www. fc-fa.dk, holder julefesten den 24. december i det Bruunske Pakhus, Kirkestræde nr. 3, 7000 Fredericia. Festen begynder kl. 15 med julehygge, kl. 18 er der julemiddag med gaver derefter.