Hop af krydstogtet i Fredericia

Trekant-området skal være anløbsplads for de store krydstogt-skibe. Det første lægger til kaj i Fredericia næste sommer.

I København er det almindeligt, at store krydstogtskibe lægger til kaj med med flere tusinde passagerer, som valfarter ind til centrum. Til sommer bliver det Fredericia, der lægger havneplads til det store krydstogtskib ?Legend of the Seas?, oplyser FDM i en pressemeddelelse. Det betyder, at jyske og fynske passagerer undgår hjemrejsen over Storebælt.

God reklame

Rejsen begynder med fly fra Billund og Aalborg til Stockholm, hvor der er ombord-stigning. Herfra sejler skibet rundt til de største destinationer ved Østersøens kyster, deriblandt St. Petersborg, hvor der bliver ikke mindre end tre dages ophold.

Fredericia Kommune er begejstret for, at et stort krydstogtskib lægger til i Fredericia havn, fordi det skaber opmærksomhed om byen og gavner handelslivet.

- Fredericia Kommune arbejder i samarbejde med Danske Havne på at få flere krydstogtskibe til byen. Vi glæder os til at modtage de besøgende og vise dem byen, siger Presse- og brandingchef i Fredericia Kommune, Pia Becker.

Rejsen rundt i Østersøen begynder d. 27. juli 2014 med afrejse fra Aalborg og Billund til Stockholm, hvorfra skibet sejler. Den 7. august kommer krydstogtskibet til Fredericia.