Hvor er Petrine? Politiet fortsætter eftersøgningen af gymnasieelev

Der er fortsat ingen spor af 19-årige Petrine Rosenlund Stryhn, som har været forsvundet siden mandag. Politiet fortsætter eftersøgningen torsdag.

De sidste dage har flere eftersøgninger været i gang efter den 19-årige kvinde. Så sent som i går aftes ledte politiet efter Petrine Rosenlund Stryhn - men endnu uden held.

- Vi arbejdede med sagen indtil sidst på aftenen i går. Vi stoppede, da der ikke umiddelbart var flere oplagte steder at lede, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til TV SYD.

- Vi prøver her til morgen at kigge på sagen med friske øjne, og så finder vi ud af, hvad vi nu skal gøre, fortæller vagtchefen.

Onsdag aften har en større gruppe frivillige desuden ledt efter den forsvundne 19-årige gymnasieelev.

Petrine Rosenlund Stryhn forlod Fredericia Gymnasium i nedtrykt sindstilstand den 19. juni 2017 omkring klokken 12.30 – og hun er sidst set omkring klokken 17 samme dag ved Rema, Egeskovvej 119 i Fredericia. Familien har ikke haft kontakt med hende siden mandag kl. 18.33, hvor hendes telefon løb tør for strøm.

Hun beskrives som slank af bygning, muskuløs og bredskuldret. Hun er 176 cm høj, og hun har langt lyst hår, der ofte er sat op i en hestehale. På dagen var hun iført shorts og t-shirt, og hun medbragte også en orange termojakke samt en rygsæk. 

Den 19-åriges far, Mads Stryhn, efterlyser hende også på Facebook – her har han bedt lokale om at tjekke deres udhuse og haver. Han har tidligere fortalt til BT, at hendes forsvinden kan skyldes en kombination af to ting:

- Hun skulle til en eksamen mandag, og den var hun ikke så glad for, og så går hun meget op i sin sport, som hun er ærekær omkring. I weekenden fik hun en skade, der betyder, at hun ikke kan være med til en konkurrence den kommende weekend. Og det kan måske være en kombination af de to ting.

OPDATERING: 19-årige Petrine er fundet i god behold torsdag aften, oplyser Sydøstjyllands Politi.