TV der bevæger dig

John Nyborg afløser Bjerregaard

Socialdemokraterne i Fredericia har indstillet John Nyborg som partiets nye Folketingskandidat. Dermed overtager han den plads, der er blevet ledig i Fredericia-kredsen, efter at Jacob Bjerregaard blev borgmester.

Foto: privatfoto

Det oplyser partiforeningen på Facebook.

John Nyborg har siden januar været formand for Socialdemokraterne i Fredericia, men kan altså på en ekstraordinær generalforsamling den 13. september blive valgt af medlemmerne som partiets nye Folketingskandidat i Fredericia-kredsen.

Ved forrige Folketingsvalg blev Jacob Bjerregaard (S) valgt ind i Folketinget i netop Fredericia-kredsen. Han blev 1. januar afløst af Anne Sina (S), da han i stedet overtog borgmester-stolen i Fredericia, men hun opstiller som kandidat i Aabenraa.

John Nyborg håber nu med sit kandidatur, at han kan gøre en forskel for Fredericia og Trekant-området:

- Jeg er ny og jo ikke kendt som Bjerregaard, men jeg er en samarbejdsmand, der vil bygge tingene op, og jeg håber, at jeg kan slå til for Fredericia og Trekant-området, siger John Nyborg til TV SYD.

Fra Twitter:

Fra Facebook:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Post by Socialdemokraterne Fredericia.

Mest sete på tvsyd.dk