TV der bevæger dig

Kronprins Frederik gæster Fredericia

Kronprins Frederik gæstyer den 13. marts Fredericia og hædrer klima-initiativer.

00:23

1 af 2

Kronprinsen overrækker for anden gang Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris til tre danske virksomheder, der har gjort en særlig indsats på klimaområdet.

Overrækkelsen finder sted på åbningsdagen for Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, TUN BYG 2012, som afholdes 13. til 16. marts 2012 i Fredericia Messecenter/MESSE C.

Når byggeriet uddeler sine tre klimapriser på TUN BYG 2012, kan prisvinderne se frem til en kongelig anerkendelse. For anden gang vil Kronprins Frederik nemlig overrække priserne til tre danske virksomheder, der i særlig grad har vist initiativ i forhold til klima- og energiløsninger.

Som protektor for det offentligt-private partnerskab Klimakonsortiet medvirker Kronprins Frederik til at styrke kendskabet til danske løsninger inden for energi, klimatilpasning og miljø både i Danmark og i udlandet.
Senest var Kronprinsen i efteråret på et ugelangt eksportfremstød i Australien sammen med mere end 50 virksomheder for at promovere danske kompetencer i energieffektivitet og vedvarende energi under navnet ?State of Green.?