Længe ventet cykelsti indvies

Mandag indvies 1,2 kilometer cykelsti på Adelvej i Taulov. Cykelstierne skal sikre en tryg skolevej for børn og beboere i området.

Fredericia Kommune indvier mandag cykelstier på Adelvej i Taulov. 

quote

Vi forventer, at stierne vil øge brugen af cykler, så de tohjulede bliver det foretrukne transportmiddel i den daglige transport til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøb.

Steen Wrist Ørts, fmd., By- og Planudvalget i Fredericia Kommune, (S)

Taulov er i de senere år vokset, hvor et helt nyt boligområde er kommet til i den østligste del af byen. Det nye område har især tiltrukket børnefamilier, og de nye stier vil give cyklister en sikrere vej til blandt andet skole, arbejde og sportsaktiviteter.

- Vi forventer, at stierne vil øge brugen af cykler, så de tohjulede bliver det foretrukne transportmiddel i den daglige transport til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøb. På den måde skulle der gerne blive mindre biltrafik både på Adelvej og de tilstødende veje, fortæller Steen Wrist Ørts, der er formand for By- og Planudvalget i Fredericia Kommune, (S).

De 1,75 meter brede cykelstier på Adelvej går fra rundkørslen ved motorvejen og hen til Tingvejen – en strækning på i alt 1,2 kilometer. 

Cykelstierne på Adelvej indvies i dag klokken 9, og alle er velkomne. Arrangementet finder sted ved Fakta, Adelvej 63, hvor udvalgsformand Steen Wrist Ørts vil holde tale, og 200 elever fra Fjordbakkeskolen vil synge.

Efterfølgende er der forskellige cykelaktiviteter for de fremmødte.