Lars parkerede på cykelstien og svarer sure cyklister igen

Lars Tanggaard Højfeldt opfordrer i et Facebook-opslag sure cyklister til at tænke på andre end sig selv.

Lars Tanggaard Højfeldt kørte i fredags i stykker med sin lastbil på Strandvejen i Fredericia. Han valgte derfor at parkere på cykelstien, da lastbilen ifølge Lars Tanggaard Højfeldt var til mindst gene for trafikken der.

Der er ikke noget ualmindeligt i, at en bil eller lastbil kører i stykker, men alligevel er billedet med lastbilen på cykelstien og Lars Tangaard Højfeldts medfølgende besked på Facebook blevet delt tæt på 16.000 gange.

Ifølge den uheldige lastbilchauffør var mange af cyklisterne, der skulle bruge cykelstien, nemlig meget trætte af, at der skulle holde en lastbil i vejen.

- Flere vælger at ryste på hovedet af mig, true med knyttet hånd, og en fuldvoksen mand slår på siden af førerhuset. En enkelt voksen mand kommenterer: I holder godt nok dumt, skriver Lars Tangaard Højfeldt i opslaget.

Det viste sig, at gearkassen i lastbilen var gået i stykker, og det tog derfor flere timer, inden lastbilen forlod cykelstien. De frustrerede cyklister fik Lars Tanggaard Højfeldt til at lægge et opslag ud på Facebook fredag aften, og det er altså det opslag, som bliver delt i stor stil lige nu.

Du kan læse hele opslaget herunder: