Maja healer heste

Alternative behandlingsformer vinder mere og mere frem. Også i dyrenes kredse, hvor healere bruger telepati og berøring til at hjælpe vores kæledyr.

Maja Middelbo fra Fredericia er igen kaldt til hjælp. Hun er healer – og hjælper også dyr.

-Vi skal ind og se på en hest, som har problemer med bagpartiet. Derfor lægger jeg mine hænder på den og kanaliserer mig ind på den, siger Maja Middelbo.

Ifølge hende selv kan hun lindre smerter, stress og angst i dyr.

-Han bliver meget varm lige her, hvor der er noget. Så sender han billeder til mig, som fortæller, at det er her det gør ondt, siger hun.

Maja Middelbo forklarer, at hendes evne til at heale er medfødt, og det noget hun har gjort i mange år. Der findes ingen videnskabelige beviser på, at healingen har nogen effekt på dyr, men allig 

evel oplever hun en større efterspørgsel på alternativ behandling af dyr.

-Vores dyr er ikke bare dyr – der er vores familie. Så selvfølgelig ofrer vi nogle flere penge på det, siger Maja Middelbo.

-Du kan mærke forskel. Så bliver han lidt mere smidig, og han har ikke ondt nogen steder. Det er derfor, jeg vælger den vej, fortæller Jane Jørgensen, der ejer hesten, der har været under Maja Middelbos hænder.

Der findes ingen oversigt over, hvor mange dyrhealere der driver forretning, men TV SYD har været i kontakt med dyr-healere i Esbjerg, Varde, Fredericia og Gesten samt fundet flere i Syd- og Sønderjylland.