Mand slået, sparket og trampet på

23-årig mand gik i nat i Fredericia helt amok mod tilfældig forbipasserende og slog, sparkede og trampede på ofret.   

Politiet blev i nat kl. 02.26 tilkaldt til Købmagergade i Fredericia da en 52-årig mand var ilde tilredt efter mødet med den voldelige 23-årige mand fra byen, skriver Fredericia Avisen.

Forsmået kæreste

- Den 23-årig havde mødt sin tidligere kæreste på et værtshus i Købmagergade og ville gerne genoptage forholdet. Det var pigen ikke interesseret i, så hun gik fra stedet sammen med nogle venner. Den 23-årig fulgte efter selskabet og begyndte at skændes med sin ex-kæreste på åben gade i Købmagergade, oplyser vicepolitikommissær Jørgen Grauslund, lokalpolitiet i Fredericia.

Hold nu op

En helt tilfældig 52-årig mand kommer forbi og siger til den 23-årig, at han skulle holde op med det der. De ord får den 23-årig til at gå amok, og han slår den 52-årig mand ned og tramper ham i hovedet, Den 52-årig var efter overfaldet indsmurt i blod i hovedet, men skulle være sluppet uden varig skader.

Tidligere dømt for vold

Så heldig slipper den 23-årig mand ikke. Han er nu anholdt og politiet er ved at undersøge om han skal fremstilles for en dommer senere i dag.
- Han er tidligere dømt for voldskriminalitet, så vi vil forsøge, at få manden varetægtsfængslet. Det er nu op til politiets jurister, at vurdere dette, siger Jørgen Grauslund.