TV der bevæger dig

Mand slået, sparket og trampet på

23-årig mand gik i nat i Fredericia helt amok mod tilfældig forbipasserende og slog, sparkede og trampede på ofret.   

Politiet blev i nat kl. 02.26 tilkaldt til Købmagergade i Fredericia da en 52-årig mand var ilde tilredt efter mødet med den voldelige 23-årige mand fra byen, skriver Fredericia Avisen.

Forsmået kæreste

- Den 23-årig havde mødt sin tidligere kæreste på et værtshus i Købmagergade og ville gerne genoptage forholdet. Det var pigen ikke interesseret i, så hun gik fra stedet sammen med nogle venner. Den 23-årig fulgte efter selskabet og begyndte at skændes med sin ex-kæreste på åben gade i Købmagergade, oplyser vicepolitikommissær Jørgen Grauslund, lokalpolitiet i Fredericia.

Hold nu op

En helt tilfældig 52-årig mand kommer forbi og siger til den 23-årig, at han skulle holde op med det der. De ord får den 23-årig til at gå amok, og han slår den 52-årig mand ned og tramper ham i hovedet, Den 52-årig var efter overfaldet indsmurt i blod i hovedet, men skulle være sluppet uden varig skader.

Tidligere dømt for vold

Så heldig slipper den 23-årig mand ikke. Han er nu anholdt og politiet er ved at undersøge om han skal fremstilles for en dommer senere i dag.
- Han er tidligere dømt for voldskriminalitet, så vi vil forsøge, at få manden varetægtsfængslet. Det er nu op til politiets jurister, at vurdere dette, siger Jørgen Grauslund.

Mest sete på tvsyd.dk