Møller-millioner til at styrke læring og trivsel

Skoler i Fredericia, Kolding, Horsens, Billund og Hedensted får del i 21 mio. kr. som A.P. Møller Fonden giver til at styrke elevernes læring og trivsel.

Fredericia Kommune tog som den første kommune hul på udviklingsprojektet for et år siden. Og det arbejde har resulteret i at fonden giver 21 mio. kr. til 12 kommuner.

Med i projektet har også været Laboratorium for forskningsbaseret Skoleudvikling og Pædagogisk praksis på Aalborg Universitet ? mere mundret forkortet til LPS.

Programmets målsætning er, at de deltagende skoler over de næste fire år får et betydeligt løft og kan dokumentere mærkbare forbedringer for elevernes læring og trivsel.

- Bevillingen giver os endnu bedre muligheder for at nå vores mål om at løfte børn og unge i Fredericia ind i fremtidens folkeskole, siger Børne- og Uddannelsesudvalgets formand Susanne Eilersen.

I Fredericia Kommune har alle medarbejdere på både skoler og i dagtilbud lært at arbejde ?databaseret og forskningsinformeret ud fra de profiler, der udarbejdes af klassens eller børnegruppers stærke og mindre stærke sider?, som det hedder i en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune.